50.000 lire oferiți de Guvernul Scoțian pentru mutare în Scoția

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Ultima actualizare: iunie 16, 2022 de Cosmin Ugaen

Guvernul Scoțian oferă până la 50.000 de lire pentru mutare în Scoția

Guvernul speră că oferind 50.000 de lire celor care doresc să se mute în Scoția, va stopa problema depopulării cu care se confruntă insulele.

  • fondurile vor fi disponibile persoanelor tinere și familiilor pentru a sta ori pentru a se muta în insulele care în acest moment se află sub amenințarea depopulației
  • fondurile vor sprijini oamenii să cumpere, să construiască sau să renoveze case, să înceapă afaceri / să locuiască pe termen lung în comunitățile insulare
  • fonduri de 5 milioane de lire pe toată durata de viață a parlamentului
  • suma totală pe care o oferă ajunge până la £50,000
  • 100 de persoane vor beneficia de această sumă

Guvernul încă lucrează la acest sistem

În acest moment nu există o listă de insule care sunt disponibile pentru acest sistem. Guvernul Scoțian analizează o listă de candidați care au suferit deja sau se estimează că vor înregistra o scădere a populației.

Când a apărut sistemul

Am reușit să găsesc articolul oficial și am descoperit că a fost publicat pe data de 2 August 2021. O consultație a populației a început pe data de 2 August 2021 și s-a încheiat pe 24 Octombrie 2021.

De atunci a fost liniște până anul acesta, spre sfârșitul lunii Mai 2022, când site-urile de știri au început să publice articole despre acești 50.000 de lire.

Căutând direct în paginile Guvernului Scoțian, am observat că încă nu există o actualizare oficială la publicarea din 2 August 2021 și nici alte publicări noi pe acest subiect.

Probabil că știrea a renăscut în urma unor critici care au apărut pe Twitter referitoare la acest sistem.

Imediat cum descopăr actualizări oficiale ale acestui sistem, voi edita acest articol.

 

Mai am multe informații pentru tine, pentru că desfășor un proiect împotriva corupției din Anglia, Marea Britanie, UK. Dacă ești interesat să înveți multe alte lucruri despre sistemul din această țară, inclusiv cum obții gratuit acte, click aici și verifică lista în care adaug toate subiectele abordate.

Lasă un răspuns