Cum aplici pentru tax return UK – recuperarea taxelor

Timp de citire: < 1 minut

Ultima actualizare: iunie 5, 2021 de Cosmin Ugaen

Cum aplici pentru tax return in UK (recuperarea taxelor)

Despre cum aplici pentru tax return in UK, recuperarea taxelor am realizat două videoclipuri. Am explicat pas cu pas cum se poate aplica.

Atenție: Ceea ce am arătat în videoclipuri nu se aplică exact la fel tuturor. Am oferit un exemplu după cum aplic eu pentru tax return în UK, o persoană care a lucrat doar ca self-employed. Este de datoria fiecăruia să citească informațiile afișate în forumulare și să schimbe răspunsurile în funcție de circumstanțele sale.

Ca să aplici pentru Tax return in UK (recuperarea taxelor) ai nevoie de acces la contul tău HMRC. MARE ATENȚIE: Doar tu trebuie să ai acces la contul tău HMRC. Dacă nu ai acces, verifică articolul despre recuperarea contului HMRC. Click AICI.

Dacă ai nevoie de ajutor atunci când la circumstanțele tale se deschid și alte formulare, te invit să creezi o postare în grupul meu de facebook (click AICI).  Este creat special pentru ajutor în privința actelor în Anglia (nu încerca să te alături cu un profil fals deoarece vei fi blocat).

 

Vezi videoclipul explicate pas cu pas în limba română despre cum se aplică pentru tax return in UK (recuperarea taxelor)

Partea 1 de informare în care am răspuns și live la comentarii: https://www.facebook.com/108921874136520/videos/1118024885360721

Partea 2 în care am explicat pas cu pas cum se închide anul financiar și se declară banii obținuți ca ajutor financiar în perioada pandemiei: https://youtu.be/mHEqPobETGc

 

Pe acest site găsești informații preluate direct din sursă oficială: GOV.UK. Înveți gratuit despre acte, taxe și noul sistem din UK care a intrat în vigoare după Brexit, când UK a părăsit Uniunea Europeană. Dacă ești interesat, click aici și accesează ghidul, lista cu întrebări și răspunsuri pe înțelesul tuturor.

Distribuie pe orice rețea de socializare (butonul portocaliu) !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?