Cum creezi sau recuperezi contul HMRC in Anglia, UK

Timp de citire: 2 minute

Ultima actualizare: februarie 27, 2021 de Cosmin Ugaen

Cum creezi sau recuperezi contul HMRC.

Dacă te afli în Anglia, este crucial să știi cum poți să îți creezi sau să îți recuperezi contul HMRC. Nimeni altcineva nu trebuie să dețină ID-ul și parola pentru a se conecta în contul tău. Așazișii contabili nu au absolut niciun drept să îți ceară datele de logare ca să presteze servicii pentru tine. Un contabil autorizat sau agent HMRC, primește acces la contul tău direct prin sistemul HMRC.  Nimeni pe lumea asta, nici măcar cei de la HMRC sau Guvern nu îți vor cere vreodată datele de logare.

 

Iată ce poți face dacă ai acces la un cont HMRC. În videoclipul de aici afli cum să îți administrezi contul HMRC și să verifici informații precum:

  • să recuperezi NINO (National Insurance number);
  • să îți vezi UTR number-ul;
  • să vezi datele bancare de la recuperarea taxelor;
  • să vezi detalii despre pensie;
  • să ștergi accesul unui contabil sau agent HMRC;
  • să vezi câți bani s-au recuperat la taxe;
  • să vezi dacă ai primit amenzi;
  • și multe altele.

 

Pe acest site găsești informații preluate direct din sursă oficială: GOV.UK. Înveți gratuit despre acte, taxe și noul sistem din UK care a intrat în vigoare după Brexit, când UK a părăsit Uniunea Europeană. Dacă ești interesat, click aici și accesează ghidul, lista cu întrebări și răspunsuri pe înțelesul tuturor.

 

Pe canalul de youtube am prezentat două variante despre crearea și recuperarea contului:

  1. Ți-ai creat cont cu adresa ta de email și numărul tău de telefon dar nu-ți mai aduci aminte datele de logare.2
  2. Ai fost la un contabil care ți-a creat cont dar nu ți-a spus niciodată care sunt datele tale de logare. De asemenea acesta ți-a creat contul pe altă adresă de email și alt număr de telefon. Nu ai avut niciodată acces la contul tău HMRC.

Este timpul să ți-l recuperezi deoarece este ilegal ca cineva să dețină datele tale de logare. Dacă nu reușești să te descurci după ce vizionezi videoclipul, te rog să postezi pe grupul meu de facebook (click aici) și te vom ajuta.

Click aici și urmărește videoclipul în care am vorbit despre cum îți creezi sau recuperezi contul HMRC.

Distribuie pe orice rețea de socializare (butonul portocaliu) !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?