Despre mine și acest proiect împotriva fraudelor din UK

Câteva lucruri despre mine și acest proiect împotriva fraudelor din UK

Ca o scurtă introducere, numele meu este Cosmin și ofer ajutor gratuit în privința actelor, tuturor românilor aflați în UK.

În luna Aprilie 2020 mi-am creat o pagină de facebook, o pagină pe instagram și un canal de youtube.  Creez postări și videoclipuri explicate pas cu pas în limba română sistemul din UK (acte mai exact). După câteva luni în care am meditat la acest proiect, am ajuns la concluzia că cea mai bună variantă prin care pot să ofer românilor ceea ce au nevoie este să deschid acest site. 

Acesta este un proiect pe care l-am pornit împotriva fraudelor care au avut loc în UK în ultimii ani, numărul țepelor crescând considerabil în perioada COVID-19 (Coronavirus). Este un proiect prin care împing românii spre educație, spre independență în ceea ce privește actele în UK.

Împreună, prin acest proiect, producem o schimbare majoră și reducem excesiv numărul persoanelor care ne trag în țeapă.

 

Dacă îți dorești să înveți sistemul din UK, verifică ghidul (click aici) pe care l-am creat, o listă cu întrebări și răspunsuri despre acte în UK, Anglia, Marea Britanie.

 

Mai jos îți spun ce să faci și DE CE, dacă vrei să te încadrezi în categoria de oameni care pot să îmi scrie în privat pe pagina de facebook.

  1. Dă-i like paginii mele de facebook și pornește notificările;
  2. Abonează-te gratuit la canalul de youtube și pornește notificările;
  3. Abonează-te gratuit la secțiunea de noutăți a acestui site (primești email de fiecare dată când postez un articol nou).

De ce este necesar să faci aceste 3 lucruri:

  1. Prin faptul că faci cele 3 lucruri menționate, vei fi mereu la curent și vei învăța acest sistem. Vei învăța cum să te descurci singur și să nu mai depinzi mereu și mereu de alții.
  2. Am decis să nu mai răspund la mesaje private persoanelor care nu vor să învețe sistemul. Este vorba despre persoane care pun mereu întrebări despre subiecte pe care le-am discutat deja. Prin acest proiect aveți acces gratuit la informații. Aceste persoane intră în legătură cu mine pe facebook fără să aibă idee despre ceea ce doresc de fapt.

Lucrez și ajut oameni care vor să învețe sistemul din UK și acordă atenție la ceea ce am vorbit deja.

În privat răspund doar la urgențe. Dacă îmi scrii pe pagina de facebook, te rog să fii specific. Dovedește-mi că ai încercat deja să faci ”aia”, ”aia” și ”cealaltă” și că nu reușești să faci ”aia”. Te rog explică-mi situația de la A la Z și la finalul mesajului lasă-mă să știu cu ce pot să te ajut. De asemenea te rog reține că la mesajele private de pe facebook nu răspund repede, o fac în limita timpului disponibil.

Dacă ai întrebări generale te rog să le postezi pe grupul meu de facebook (click aici). L-am creat special pentru discuții despre sistemul din UK. Este un grup cu oameni de bun simț unde poți să postezi chiar dacă nu știi să scrii corect gramatical. Poți să postezi oricine ai fi, orice religie ai avea și oricare ar fi poziția ta în societate. Regulamentul grupului este strict și orice comentariu care nu are legătură cu postările este ȘTERS. Am discutat aceste aspecte în videoclipul de aici prin care am lansat proiectul meu.

Îți mulțumesc pentru atenție și îmi cer iertare dacă am fost prea dur. Trebuie să spun aceste lucruri pentru că foarte mulți oameni mă caută și nu fac decât să-mi răpească timpul pe care ar trebui să-l folosesc în pregătirea informațiilor.

Distribuie pe orice rețea de socializare (butonul portocaliu) !

Lasă un răspuns