Distribuie oriunde

Despre mine

Cosmin Ugaen acte Anglia UK

Învață în fiecare zi câte ceva despre viața în UK

Cosmin Ugaen
Fondator​ al ”Cosmin Ugaen Community Interest Company”

Conținut (click și sari la secțiunea care te interesează)

Cine sunt și ce fac

Care este cheia dacă vrei să primești ajutor cu succes

De ce trebuie să-mi urmărești activitatea

Care sunt conturile mele oficiale

Despre activitatea mea în rețelele sociale – pe cine și de ce blochez

4 setări importante ale proiectului

Despre legătura directă cu mine și când anume răspund la mesaje private

Cum primesc donații

Pașii prin care primești ajutor în cadrul proiectului meu

Cine sunt

Cosmin Ugaen – independent

Îmi permit să vorbesc liber pentru că nu sunt plătit ca să fac ceea ce fac prin proiectul meu. Câștig bani online prin muncă cinstită, bani cu care îmi întrețin sistemele și desfășor acest proiect, însă nu sunt plătit de nicio entitate pentru a vorbi sau a nu vorbi. Nu primesc salariu pentru a ține ascuns adevăruri și nici pentru a promova prostia și a induce populația în eroare.

Cosmin Ugaen – constructor

Îmi câștig existența lucrând în construcții și cât timp Dumnezeu mă va ține sănătos și în putere, voi continua să fac ceea ce simt că am fost chemat să fac – să slujesc românilor din Regatul Unit. Mă voi informa, mă voi dedica, mă voi dezvolta și voi căuta să fiu un model pentru cei din jur.

Cosmin Ugaen – om, înainte de toate

Nu sunt contabil. Nu sunt avocat. Nu sunt ofițer în imigrări. Nu fac parte dintr-o organizație guvernamentală. Experiența mea în rezolvarea problemelor din Regatul Unit am obținut-o ascultând românii și căutând informații pentru ei. Aleg să fiu om înainte de toate.

Cheia succesului în cadrul proiectului meu

🔑 Dacă vrei să ai succes: Ai răbdare! Lasă-te învățat! Citește! Ascultă! Acționează! Repetă! Acesta este un proces CRUCIAL pentru orice om care învață. Repetă acest proces când îți dai seama că ai citit niște informații și nu ai înțeles nimic. Repetiția a fost și este mama învățăturii! Este necesar să ai răbdare și să citești cu atenție paginile pe care te trimit. Nu există nicio diferență între un om care nu știe să citească și unul care știe, care citește și care nu pune nimic în practică! 

Pentru tine și pentru alți români postez, nu pentru mine. Eu personal sunt capabil să îmi rezolv singur multe probleme cu care mă confrunt. Dacă treci cu vederea ce așez în pagini, inevitabil voi trece și eu peste problemele tale. A primi ajutor din partea mea nu înseamnă că trebuie să stăm de vorbă personal, ci înseamnă că urmărești îndeaproape ce postez și respecți dorințele, condițiile, standardele pe care le impun în cadrul acestui proiect și pe care le găsești pe această pagină.

De ce să-mi urmărești activitatea – Cosmin Ugaen

Informare – Desfășor un proiect unic împotriva corupției din Regatul Unit

Postez foarte des informații pe rețelele sociale și dacă urmărești zilnic ceea ce fac, reduci riscul furtului de date personale, de identitate și economisești bani! Descoperi metode de țeapă astfel încât să știi cum să te ferești! Înveți cum să acționezi, pas cu pas, pentru obținerea actelor în Anglia, UK și rezolvarea problemelor cu care te confrunți. Ca să nu ratezi din informațiile pe care le ofer, îți recomand să începi chiar acum să faci cele 4 setări importante ale proiectului pe care le-am prezentat în acest videoclip.

Dedicare – Cosmin Ugaen – Profesionist în domeniu

Prin dedicarea mea în această luptă împotriva corupției am devenit, inevitabil, un profesionist în domeniu. Sunt online zilnic și lucrez cu românii aflați în Regatul Unit din Aprilie 2020. Am primit mii de mesaje în tot acest timp și cunosc problemele cu care se confruntă din cauza furtului de date personale și nu numai. Am dobândit capacitățile necesare de a comunica cu oamenii din interiorul sistemului, de a-mi rezolva problemele personale și de a ghida românii din UK să facă la fel.

Dezvoltare – Înveți în ritmul tău

Ai acces 24h la materialele pe care le pun la dispoziție tuturor românilor. Urmărind ceea ce fac, devii independent în UK. Nimeni nu a devenit învățat peste noapte. Totul se petrece inevitabil, în timp. Înveți și te dezvolți în limita timpului tău disponibil.

Care sunt conturile mele oficiale în rețelele sociale

Nu există niciun alt cont prin intermediul căruia puteți să primiți ajutor gratuit în cadrul proiectului meu.

Despre activitatea mea în rețelele sociale – reguli și motive pentru care blochez

Aplic o regulă generală pe toate conturile pe care le am în rețelele sociale: orice comentariu denigrant, care conține cuvinte porcoase și care nu aduce niciun folos celorlalți urmăritori – va fi șters iar persoana în cauză va fi blocată.

Atenție la modul prin care te exprimi când lași comentarii la postările mele. Respect punctele de vedere diferite ale oamenilor din jur, dacă acestea sunt transmise în limita bunului simț. 

Pagina mea de Facebook ascunde automat anumite comentarii (a nu se confunda pagina cu grupul). Am activat un filtru ridicat împotriva comentariilor fără scrupule. Dacă vrei să eviți ca anumite comentarii ale tale să nu fie ascunse, asigură-te:

  • că nu folosești cuvinte vulgare
  • că nu intri în polemici
  • că ești atent la modul de exprimare
  • că eviți să lași comentarii lungi (chiar dacă vrei doar să-ți spui părerea cu bun simț, de multe ori filtrul ascunde comentariile lungi)

Alte categorii de conturi pe care le blochez din pagină

Blochez conturi atunci când încercați să promovați afaceri prin comentarii la postările mele. Sunt foarte strict și nu voi da niciodată frâu liber acestor acțiuni. Fără să știu exact cine sunteți, care este vechimea voastră pe piață și fără să fac verificări asupra modului în care vă desfășurați activitatea = nu vă permit să acaparați clienți în cadrul proiectului meu.

Contactați-mă în privat pentru promovări și nu încercați sub nicio o formă să intervenți cu mesaje pentru a promova afaceri.

De asemenea blochez persoane care încearcă să vorbească împotriva legilor, persoane care învață românii la năzbâtii. Atunci când aveți obiecții de făcut în privința informațiilor pe care le găsiți abordate în proiectul meu, sunteți rugați să o faceți într-o manieră plăcută și să folosiți link-uri către surse oficiale – link-uri care să vă susțină afirmațiile. Din nou, nu interveniți pentru obiecții folosind conturi de afaceri.

Pentru regulamentul și motivele pentru care blochez persoane în grupul oficial de pe Facebook, accesați regulamentul grupului.

4 setări pe care trebuie să le faci dacă vrei să înveți, alături de mine, sistemul din UK

Am creat un videoclip cu 4 setări importante ale proiectului. Făcând aceste setări nu vei rata din informațiile pe care le descopăr și le postez. Înveți alături de mine, puțin câte puțin, sistemul din UK. Am prezentat vizual cum se fac aceste setări, pas cu pas, în videoclipul de aici.

Despre legătura directă cu mine și când anume răspund la mesaje private

Mulți români îmi solicită informații deja publicate iar apoi se plâng că nu le răspund la mesaje. Din păcate nu dispun de timpul necesar pentru a purta conversații cu toată lumea și nu îmi face plăcere să stau și să repet informații prin mesaje private.

Este de datoria voastră să citiți pentru a înțelege cum îmi desfășor proiectul și cum trebuie să procedați pentru a primi ajutor.

Primesc zilnic zeci de mesaje și e imposibil să fac față. Lucrez în construcții și de multe ori răspund la mesaje când sunt prin pauze. Le citesc pe toate dar nu răspund tuturor pentru că nu îmi permite timpul să fac asta.

Sunt un simplu om ca și voi, care se trezește dimineața, merge la muncă și se întoarce seara. Zecile de videoclipuri, articole și postări cu informații despre sistemul din UK – tot ceea ce vedeți că am reușit să realizez în 3 ani de când am înființat acest proiect, am realizat prin înțelepciune de sus, prin pasiune și în timpul liber: seara după lucru și în weekend-uri.

Nu pot să le fac pe toate dar ceea ce pot, fac. Lupt pentru a aduce românii împreună, pentru a forma cea mai puternică și comunitate de români din Diaspora. 

Lucruri pe care le fac

✅ Ofer informații prin videoclipuri pe Facebook, Youtube și TikTok

✅Ofer informații prin scris, prin postări pe Facebook și articole pe acest site 

✅Răspund, din când în când, la întrebări de pe grup, pe TikTok și pe Facebook

✅În general răspund la mesaje pe Facebook DOAR DACĂ CONSIDER CĂ este o situație de urgență. Îmi fac timp să asist persoane aflate în situații de urgență: de exemplu oameni care sunt pe patul de spital

✅Am setat un mesaj automat și informativ atunci când îmi scrieți pe Facebook. Dacă observați că nu primiți și alt răspuns după mesajul automat, nu trebuie să insistați cu alte mesaje! Faptul că nu mai răspund înseamnă că trebuie să faceți ceea ce am menționat în mesajul.. automat. Dacă aveți o urgență și îmi scrieți, nu înseamnă că răspund în 5 minute sau 2 ore. Vă ofer răspunsul atunci când am timp să verific mesajele iar acest răspuns este bazat pe cunoștințele pe care le am la momentul respectiv. Puteți avea o urgență și să nu am un răspuns pentru voi, pentru că pur și simplu nu sunt în măsură să vorbesc. Acest lucru înseamnă că trebuie respectați cei 3 pași enumerați la secțiunea ”cum trebuie să procedezi tu”

Chiar dacă pagina emite mesajul automat, continui să citesc toate mesajele și există situații când

▪️ pot să răspund pe scurt

▪️ pot să ofer un link dacă există un material în care am discutat problema

▪️ pot să trimit încă un mesaj prin care atrag atenția să verificați lista de informare a proiectului

▪️ pot să nu consider situația voastră o urgență și să vă reamintesc că ar trebui să creați o postare în grupul meu

▪️ pot să fiu distras de ceva și să uit să mai revin la mesaj

▪️ sau pot pur și simplu să nu răspund din alte motive iar de aici se subînțelege că trebuie să faceți ceea ce am transmis prin mesajul automat

Lucruri pe care NU LE FAC

❎Nu ofer informații mură în gură. Am descoperit dezinteres și ignoranță. Români cărora le-am răspuns o dată, de două ori și apoi s-au învățat așa. Au continuat să-mi trimită întrebări referitoare la probleme pe care le-am inclus deja în lista de informare a proiectului – o listă unde adaug toate subiectele pe care le abordez. N-are sens..

❎Nu prestez servicii contra cost și nu lucrez cu date personale

❎Nu ascult mesaje vocale

❎Nu dispun de timpul necesar pentru a răspunde în privat situațiilor care necesită investigare. Primesc și mesaje despre subiecte asupra cărora nu m-am informat. Nu cunosc toate domeniile ca să pot da răspunsuri în absolut orice situație. De multe ori este imposibil să mă pronunț, pentru că nu m-am informat încă pe subiectul respectiv sau pentru că trebuie să stau în conversație și să investighez, ceea ce nu pot face din cauza timpului limitat. Concluzia este să solicitați pașii prin care toți românii primesc ajutor gratuit în cadrul proiectului meu.

Interesat să sprijini proiectul meu cu o donație?

Compania mea este incorporată sub numele ”Cosmin Ugaen Community Interest Company”. Dacă dorești să ajuți la dezvoltarea acestui proiect, de bună voie și nesilit de nimeni, atașez datele bancare unde se pot face donații prin transfer bancar:

Name: Cosmin Ugaen

Account number: 50150502

Sort-code: 60-07-25

Solicită pașii prin care toți românii primesc ajutor gratuit în cadrul proiectului meu

Înscrie-te gratuit prin formularul de mai jos. După ce confirmi înscrierea îți trimit prin email toate informațiile de care ai nevoie pentru a primi ajutor în proiectul meu.

Scroll to Top
×