Disclaimer

Disclaimer

Proprietarul acestui site web se angajează să mențină site-ul web actualizat și corect, deși acest lucru nu este întotdeauna posibil. Dacă întâmpini totuși informații incorecte sau care nu mai sunt valabile, am aprecia dacă ne-ai putea informa. Te rugăm să indici unde anume ai citit informația pe acest site web. Vom analiza acest lucru cât de repede putem. Te rugăm să trimiți răspunsul tău prin email către: admin@cosminugaen.com

Nu suntem răspunzători pentru pierderi rezultate din inexactități sau informații incomplete, nici pentru pierderi cauzate sau inerente împrăștierii informațiilor pe internet, cum ar fi perturbări sau întreruperi. Când folosim formulare web, ne străduim să limităm numărul de câmpuri obligatorii la minimum. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau în numele ”Cosmin Neagu” prin intermediul acestui site web, Cosmin Neagu nu își asumă nicio răspundere.

Utilizarea acestui site web și a tuturor componentelor sale (incluzând forumuri) este supusă unor termeni și condiții, unei politici pentru cookie-uri și unei politici de confidențialitate. Simpla utilizare a acestui website implică cunoașterea și acceptarea acestor termeni și condiții, politică de cookie-uri și politică de confidențialitate.

Orice date cu caracter personal pe care ni le furnizezi în contextul răspunsului sau solicitării de informații vor fi utilizate numai în conformitate cu declarația noastră de confidențialitate.

Cosmin Neagu va depune toate eforturile rezonabile pentru a-și proteja sistemele împotriva oricărei forme de utilizare ilegală. Cosmin Neagu va pune în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate în acest scop, ținând seama, printre altele, de stadiul tehnicii. Cu toate acestea, Cosmin Neagu nu va fi răspunzător pentru orice pierdere, directă și / sau indirectă, suferită de un utilizator al site-ului web, care apare ca urmare a utilizării ilegale a sistemelor sale de către o terță parte.

Cosmin Neagu nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web la care sau de la care se face un hyperlink sau altă referință. Produsele și serviciile oferite de terți vor fi supuse termenilor și condițiilor aplicabile ale acestor părți terțe.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin lui Cosmin Neagu sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care Cosmin Neagu a obținut o licență de utilizator.

Copierea, diseminarea și orice altă utilizare a acestor materiale nu este permisă fără permisiunea scrisă a lui Cosmin Neagu, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legii obligatorii (cum ar fi drepturil de a cita), cu excepția cazului în care conținutul specific dictează altfel.

Dacă ai orice fel de întrebări sau probleme legate de accesibilitatea acestui site web, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

 

stai informat!

Abonează-te gratuit și primești notificări când postez informații noi!