Recenzii / Păreri / Feedback – Proiect împotriva corupției din UK

Aici găsești recenzii / părerile românilor despre proiectul meu împotriva corupției. În partea de jos a paginii găsești un formular prin care poți să trimiți și tu părerea ta!

4.9
Evaluat 4.9 din 5
4.9 din 5 stele (bazat pe 482 recenzii / păreri)
Excelent94%
Foarte bun4%
Bun1%
Slab0%
Foarte slab1%

Comunitate,romani,prevenire,informare

Evaluat 5 din 5
19 aprilie 2022

Acest proiect este foarte bine gandit,pozitiv pentru persoanele corecte care ne ajuta la prevenirea unor actiuni negative asupra persoanelor care nu sant bine informate de acest sistem in Uk.Deci ce a facut Cosmin trebuie distribuit sa il aiba ca exemplu si romanii nostri care sunt in toate colturile lumii sa nu mai vorbeasca urat despre noi ca ne facem rau unul la altul.Da ce pot sa spun mai este si asa nu avem sa spunem ca nu dar sa nu uitam ca Dumnezeu ne-a creeat in mare parte la fel dar gandirea,caracterul,felul de a fi om este diferit exact ca degetele de exemplu de la maini:unul e mai mic unul e mai mare,nici unul nu este egal;asa suntem si noi oamenii nu la fel;deci ne putem ajuta reciproc cu ceva cat de mic(a)lucru, informare,indrumare poate pentru cineva conteaza mult orice informare,I drum are.Asa dragi romani prin intermediul acestui grup si bravo,respect COSMIN trebuie sa vada romanii ca putem fi uniti.

Costea Ciprian

Lucru bine facut!

Evaluat 5 din 5
18 aprilie 2022

Era atat de multa nevoie de astfel de informatii! Sunt convinsa ca multe dintre persoanele care traiesc in UK iti multumesc pentru ajutorul pe care il gasesc in articolele publicate de tine. Mult succes si putere de munca! De tineri ca tine are Romania nevoie. Felicitari!

Mirela Visan

Mai lăsat fără cuvinte

Evaluat 5 din 5
18 aprilie 2022

Îți mulțumesc pentru tot mam lăsat puțin cam dusa de plută ai foarte mult dreptate este adevărat caci tot ceea ce faci este pentru toți românii care vor sa înțeleagă ceva bun și înțelept

Tinita Stan

Proiect excelent!

Evaluat 5 din 5
30 decembrie 2021

O idee bună, pusă în aplicare și dezvoltată consecvent, adresată publicului larg, în mod gratuit, ceea ce elimină orice bariere financiare pentru accesarea acestor valoroase informații de către toate categoriile sociale.
Consider acest proiect ca fiind unicat, la ora actuală, în toate aspectele sale.
Mult succes în continuare, Cosmin!

Tom

Folositor

Evaluat 5 din 5
9 decembrie 2021

Consider că faci o treaba foarte bună și pe termen lung proiectul pe care il dezvolti poate fi benefic pentru întreaga comunitate românească fiind dezvoltat si reprodus în limba română accesul si felul de a înțelege (pe românește) este mult mai pe intelesul tururor ramanilor doar sa fie interesati si sa culeaga informatiile pe care le oferi sper sa ai succes si comunitatea românească din UK sa inteleaga ca aici cu mismasuri nu merge .Succes!!!

Marius

Fantastic Job

Evaluat 5 din 5
7 decembrie 2021

Este fantastic sa poti sa te inspiri din sfaturile cuiva,atunci cand nu stii cum sa procedezi intr- o tara in care vrei sa traiesti corect!
Este minunat sa faci o asa frumoasa comunitate de romani,corecti si drepti,astfel noi sa avem sansa sa crestem in ochii englezilor!
Felicitari Cosmin,felicitari ptr eforturile tale ! Si te rog sa nu te lasi influentat de rautatile unora!
You are the best!

Rotaru Gabriela

Prietenul Perfect

Evaluat 5 din 5
29 noiembrie 2021

Sunt doar de un an aici în UK și chiar de la început am dat de acest proiect care este pentru mine ca un Prieten. Cind tot părea ca în ceață și nu înțelegeam nimic, încet încet au început sa apară luminițe și sa mi se lumineze calea. Ma simt mult mai increzuta.
Mulțumesc mult acestui proiect ca există și în special ție ca îl menții. E perfect asa cum este. Dacă mai întreba dacă as vrea sa schimbi ceva la el aș zice NU. Faci bine ceea ce faci. Poate cuiva i se par principiile tale dure dar eu deloc nu le găsesc asa. Tăria ta de a merge înainte în pofida celor ce zic multe aiureli, ideile tale cum dezvolți și vrei sa dezvolți proiectul în viitor, felul cum aduci un ajutor multor rătăciți ca mine ma INSPIRĂ foarte mult.
Mulțumesc ca exiști și Mulțumesc Domnului ca te-am întâlnit.

Anna

Admirabil!

Evaluat 5 din 5
28 noiembrie 2021

Admirabilă! E o plăcere să te ascult și citesc. Nu pot spune că am probleme aici (respect legea și regulile). Dar te citesc și apreciez ceea ce faci! Personal sper ca mesajele tale să fie recepționate de cât mai mulți români.

Mariana Komuves

Un proiect exemplar

Evaluat 5 din 5
28 noiembrie 2021

Ești un om deosebit Cosmin.Ai o viziune exacta a tot ceea ce întreprinzi și o dorința clara de a face lucrurile asa cum trebuiesc făcute.Te admir și îți respect determinarea.La început nu te-am luat în serios ptr ca mulți romani au tot încercat în UK sa de-a 1000 de sfaturi și răspunsuri. Dar tu ești “altfel” Efectiv construiești o cetate a informației utile, cercetata și demonstrata. Ne ajuți pe toți enorm.Dumnezeu sa-ti ajute în tot ceea ce îți propui !!!

Madalina

Esti de neegalat!

Evaluat 5 din 5
28 noiembrie 2021

Esti foarte curajos, ambitios si esti foarte inteligent!! Faci ce nimeni altcineva nu mai face, o faci **free**, te documentezi si ne dai nouă informatiile de care avem nevoie, sau acolo unde este cazul ajuti personal! Felicitări pentru inițiativă si din partea mea un **big, big THANK YOU VERY MUCH! GOD BLESS YOU! 👏👏👏👏👏

Mioara Serbu

 

 

 

 

 

stai informat!

Abonează-te gratuit și primești notificări când postez informații noi!