Recenzii / Păreri / Feedback – Proiect împotriva corupției din UK

Distribuie oriunde

Aici găsești recenzii / părerile românilor despre proiectul meu împotriva corupției. În partea de jos a paginii găsești un formular prin care poți să trimiți și tu părerea ta!

4,9
4,9 din 5 stele (bazat pe 621 recenzii / păreri)
Excelent94%
Foarte bun3%
Bun1%
Slab1%
Foarte slab1%

Excelent

8 ianuarie 2024

Prin intermediul tău prin bunătatea ta de om simplu care iti faci timp pt noi sa ne explici ca la carte am reușit sa obțin settel status.Dumnezeu sa

te binecuvinteze

Ghiță Mariana alina

Rază de lumină

15 octombrie 2023

Este un proiect prețios și foarte clar, fără umbre, util pentru toți cei care vor să trăiască și să muncească în siguranță. Cine este informat este greu de manipulat. Ești înzestrat cu o umanitate rară . Bravo. Mulțumesc.

Angela

Traind viata cu folos .

28 septembrie 2023

Multumire si recunostinta pentru munca ta conștiincioasă și excelentă. Îți mulțumesc pentru dăruire, pentru eforturile tale, pentru perseverența ta, pentru responsabilitatea ta, pentru potențialul și entuziasmul tău neobosit. Îți doresc să-ți atingi mereu obiectivele, să lupți cu îndrăzneală pentru succesul tău . Proiectul tau fiind raspuns si rezolvare la “nevoile” vietii noastre , de fiecare zii , in UK . Iti doresc Incredere , sanatate și o poziție stabilă! Multumim , Omule bun printre oameni! Doamne ajuta!

Adriana Dascalu

Cosmin și proiectul

14 septembrie 2023

Cosmin, faci o munca colosala. Ți-ai asumat responsabilitatea in a face lumina pentru muritorii de rând despre legi, taxe, acte in UK. Este foarte util acest proiect pentru toți romanii, or , un om informat e greu de mințit sau manipulat. Bravo! Mulțumim !

Culiuc Tamara

Cosmin, esti un exemplu de umanitate.

22 mai 2023

Tu ai aceste componente – altruism, moralitate și voință. Umanitatea este de neconceput fara acestea si nu poate exista în acțiune, în realitate, ca umanitate reală. Asa ca tu esti un exemplu de bine, de onestitate si adevar pentru comunitatea de romani din Marea Britanie Si cu tine simtim protectie, directionare, indrumare excelenta. Proiectul tau este extraordinar. Iti multumim!

Angi Pusdai

Proiect excelent

5 octombrie 2022

Cosmin, ești un om mare, cu suflet bun și un caracter frumos pentru ca explici lucrurile pe înțelesul tuturor. Te felicit pt. acest proiect minunat, chiar era necesar informațiile pe care le oferi pentru comunitatea Română și de ce nu, pt toată lumea din comunitatea Europeana!!! Brovo! Îți mulțumesc frumos!

Emilian M.

Mulțumiri

6 iunie 2022

Este un proiect demn de aprecierile tuturor romanilor din UK si cei care internațională sa se mute in această țară! Nota 100 pentru tot ceea ce faci. Toate informațiile de pe site-ul gov. Uk le găsești postare pe acest site si asta ma uimește enorm si totodata sunt foarte încântat ca exista oameni care ajuta cu informații romanii. Multă baftă si succes in continuare cu acest proiect.

Catalin A

Un proiect excelent si pentru cei noi veniti si pentru cei bine instalati in UK

15 mai 2022

Desi sunt in Uk din 2009 si vorbesc limba engleza, tot folosesc aceasta pagina de informare pentru ca legile se schimba constant.

Cosmin esti o binecuvantare pentru toti Romanii care vor sa invete sa fie cetateni de calitate ale acestei tari. Iti multumesc cu recunostinta pentru tot timpul pe care il dedici acestui program.

Dupa cum spuneai informatiile si dezvoltarea personala nu le putem primii mura in gura si necesita timp. Fie ca trebuie sa dedicam timp pentru a urmarii un video pas cu pas fie ca trebuie sa citim mai multe articole pana gasim exact informatia de care avem nevoi, aici ai acoperit sute de subiecte cu care m-am comfruntat si eu in primii ani in UK.

Era super bine daca era cineva atunci cu un astfel de proiect.

Roxana S

Sinceritatea ta, m-a șocat intr-un mod absolut plăcut 🙂

15 mai 2022

Indiferent de ce proiect alegi să dezvolți, reușești! Tu ești din păcate o raritate a planetei, pot spune. Ești prea sincer! Personal lăsând la oparte proiectul în această recenzie, îți mulțumesc cu adevărat pentru că existi exact așa cum ești! Doamne ce dor mi-a fost de oameni sinceri și corecți! 🙂 Toată aprecierea mea …;

Elena

Comunitate,romani,prevenire,informare

19 aprilie 2022

Acest proiect este foarte bine gandit,pozitiv pentru persoanele corecte care ne ajuta la prevenirea unor actiuni negative asupra persoanelor care nu sant bine informate de acest sistem in Uk.Deci ce a facut Cosmin trebuie distribuit sa il aiba ca exemplu si romanii nostri care sunt in toate colturile lumii sa nu mai vorbeasca urat despre noi ca ne facem rau unul la altul.Da ce pot sa spun mai este si asa nu avem sa spunem ca nu dar sa nu uitam ca Dumnezeu ne-a creeat in mare parte la fel dar gandirea,caracterul,felul de a fi om este diferit exact ca degetele de exemplu de la maini:unul e mai mic unul e mai mare,nici unul nu este egal;asa suntem si noi oamenii nu la fel;deci ne putem ajuta reciproc cu ceva cat de mic(a)lucru, informare,indrumare poate pentru cineva conteaza mult orice informare,I drum are.Asa dragi romani prin intermediul acestui grup si bravo,respect COSMIN trebuie sa vada romanii ca putem fi uniti.

Costea Ciprian

Scroll to Top
×