Locuri de vizitat în UK, în preajma sărbătorii de Crăciun

Distribuie oriunde

Cred că tuturor ni se întâmplă să dorim să vizităm ceva și să nu știm unde am putea să mergem. Am creat o postare pe Facebook în care am solicitat românilor să ne recomande locuri de vizitat în UK, în preajma sărbătorii de Crăciun. Locuri unde se pot vedea, desigur, luminițe de Crăciun.

Atașez câteva dintre gândurile românilor care au participat la această discuție, cu mențiunea că deși nu am preluat toate recomandările, mulți au specificat locațiile Winter Wonderland (Hyde Park Corner – Picadilly Line) și Winter Wonderland Cardiff. Dar nu vă faceți griji, căci dacă mai aveți idei, informații și chiar imagini cât de cât profesionale, îmi puteți trimite mesaj privat și voi adăuga în acest articol.

Durnea Mihaela: Windsor Great Park Illuminated. Foarte frumos și pentru mari și pentru mici. Și Londra e frumoasă, și în Exeter. Dar cel mai frumos este acasă, in România. Sărbători cu bine tuturor!

Cristina Stan: Am fost in Bath, in urma cu mult timp – foarte frumos, un loc deosebit, multe de vazut, dar am prins niste zile deosebit de reci (geroase, de fapt – neobisnuita vreme in UK) si nu prea ne-a picat bine. Apoi Londra, Cambridge, Ely, Nottingham, Oxford.. totul OK. Un alt loc memorabil – Bruxelles – frumos, atmosfera etc., am vizitat tot ce se putea – dar… acolo ne-a plouat 4 zile non-stop 😁; dupa aia am zis ca nu ma mai aventurez in calatorii din astea pe timpul iernii. Undeva aproape, la cateva mile, doua-trei ore, e suficient 🙂 Nu in ultimul rand: Romania noastra draga – Bucuresti, Sinaia, Poiana Brasov.. eh, alta viata 😉 Cele mai frumoase amintiri.

Iony Ionela: Covent Garden -London :frumos

Dany Negrea: Frankfurt Christmas Market Birmingham…se spune ca ar fi cel mai frumos târg de Craciun din UK…eu am fost in fiecare an din 2017…e absolut minunat

Corina Madalina: Winter Wonderland ;Hyde Park ,London,este superb

Dan Dutu Barbu și Dya Sava: Winter Wonderland Cardiff

Costel Anghelinei: Eu am fost duminica în Oxford Circus….Frumos și lume

Sarmis Ioan Mic: Thursford pentru cei ce au copii e un loc perfect foarte frumos

Elena Andreea: Winter Wonderland❄️❄️❄️ Snow Dome Tamworth❄️❄️❄️

Alex Chitu: Top3 Cel mai fain e Cardiff High Street. Te simti ca in singur acasa, are o tenta de New York in el. Foarte fain

Gabriela Silav: Kew Gardens !!

Adryan Bordinc: Winter Gardens, Bournemouth

Cristina Tanovici: Christmas at Heaton Park Manchester…anul trecut cam 20 lire intrarea..a fost super iluminat, merita vizitat între 2 -31Decembrie

Sutton Emilia Gareth: Recomand Bedgbury, Kent, chiar e minunat, iarna e de-a dreptul magic! Pot sa descriu experienta care începe cu traseu în aer liber într-una din pàdurile cu multe specii protejate de copaci, în care se desfasoara diferite activitati pentru familii, cât si pt tineri sau pentru toti cei pasionati de plimbari în aer liber/ drumetii prin natura. Cred ca tot traseul a costat undeva la aprox. £20 de adult anul trecut, iar copii au reducere, însa trebuie rezervat online din timp pentru ca este foarte aglomerat în timpul sàrbàtorilor si e greu de prins locuri libere, însa e o experienta ce merita100% efortul! Pe lânga jocurile de lumini si lasere, tuneluri cu instalatii, casa lui Mos Craciun, proiectii deasupra lacului si colinzi, exista, parc de distractii si amusement pentru copii, cât si spatiu în interior cu atmosfera de cabana unde se serveste vin fiert si mâncare!

Alexandra Bolovegea: Waddesdon Manor

Valentin Mitrea: Edinburgh, te dai jos din tren exact în piața de crăciun

Călin Adrian: Southampton Christmas Market

Pusha: Manchester Christmas market.

În continuare vă provoc, pe cei care aveți timp mai mult decât mine, să culegeți mai multe informații pentru extinderea acestui articol. De exemplu, acolo unde vedeți un nume de locație fără informații, puteți să vă informați cu privire la costuri, transport pentru a ajunge acolo, link-ul cu locația și ce mai credeți că este relevant. Și experiența voastră personală pe scurt, dacă ați fost acolo.

Vă mulțumesc pentru orice contribuții! Vă mulțumesc pentru că alegeți să faceți parte din această comunitate de români / acest proiect de informare, dedicare și dezvoltare!

Scroll to Top
×