MULTUMIRI

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut și m-ați felicitat prin comentarii și mesaje private. Este un sentiment deosebit să vezi că există oameni care apreciează cu adevărat zecile de ore petrecute în a pregăti și a filma materiale gratuite! Vă mulțumesc tuturor celor care distribuiți și lăsați reacții la postările de pe facebook și de asemenea vreau să mulțumesc tuturor administratorilor care au acceptat și acceptă distriburi pe grupurile lor cu aceste informații pe care le ofer românilor gratuit!

Lista urmează să fie actualizată cu fiecare persoană care contribuie la acest proiect. Este afișată în ordine alfabetică, în funcție de numele de pe Facebook.

Într-un mod special vreau să mulțumesc următoarelor persoane:

Cătălin Pătrunsu – Fotograf profesionist cu experiență de peste 20 de ani.. Susține acest proiect împărțind clienților cărți de vizită, informându-i cu privire la acest proiect.

Corina Birjan – Tax Agent autorizat la HMRC. Membru al Institute of Certified Bookkeepers. Susține acest proiect răspunzând la întrebările trimise de români în grupul de facebook și îmi oferă informații atunci când am nevoie pentru articolele de pe site.

Delia Ionete – Tax Advisor EY Global Compliance and Reporting (Big4 Accounting firm). Partial-calificată Chartered Accountant (Institute of Chartered Accountants of Scotland). Se ocupa cu tot ce ține de Self-Assesment, Beneficii, Student Finance, LTD, VAT, Corporation Tax, PAYE. Susține acest proiect răspunzând la întrebările trimise de români pe grupul de Facebook.

Eugenia Cujba – Tax Agent autorizat la HMRC. Se ocupă cu tot ce ține de Self-Assessment, Corporation Tax, VAT, beneficii și așa mai departe. Susține acest proiect cu idei noi despre anumite subiecte și lucrează la articole pentru a fi publicate pe website (Le veți găsi pe site postate chiar de pe contul ei).

Fekete Attila – Tax Agent autorizat la HMRC. Licențiat și reglementat de ”Association of Accounting Technicians”. Fondator al firmei ATF Accountancy. Susține acest proiect oferindu-mi informații atunci când am nevoie pentru articolele de pe site.


Anca Cristina – fondator al grupului ”Locuri de muncă în Londra.Uk”. Susține proiectul meu și a adăugat ca anunț în grup, un videoclip în care prezint ceea ce ofer românilor gratuit.

Baiciu Remus-Cristian – fondator al grupului ”Români în UK” pentru că a decis să-mi ofere rol de Moderator în grupul lui astfel încât să pot promova ceea ce fac și de asemenea să pot bloca conturile false.

Mihai Petrescu – fondator al grupului ”Români online în Hounslow”. Susține proiectul meu și a adăugat ca anunț în grup, un videoclip în care prezint ceea ce ofer românilor gratuit.

Momeu Ana Maria – fondator al grupului ”Români din Peterborough”. Susține proiectul meu și a adăugat ca anunț în grup, un videoclip în care prezint ceea ce ofer românilor gratuit.

Șerban Cristinel – fondator al grupului ”Români în Londra”. Susține proiectul meu și a decis să-mi ofere rolul de Administrator pe grupul lui astfel încât să pot promova ceea ce fac și de asemenea să pot bloca conturile false.

Victor Dobrescu – fondator al grupului ”Comunitatea Romani in Leicester Official”. Susține proiectul meu și a adăugat ca anunț în grup, un videoclip în care prezint ceea ce ofer românilor gratuit.

Vlad Brebu – fondator al grupului ”Români în Manchester” pentru că a decis să-mi ofere rol de Moderator în grupul lui astfel încât să pot promova ceea ce fac și de asemenea să pot bloca conturile false.

 

Facebook îmi oferă posibilitatea de a bloca țeparii rapid în toate grupurile pe care am Moderator / Administrator. Atunci când depistez un cont fals sau un țepar, prin trei câteva căsuțe bifate, acesta primește block în toate grupurile pe care le administrez. Dacă ai și tu un grup și vrei să te alături acestui proiect prin care vom elimina țeparii și conturile false, scrie-mi pe pagina de facebook.

Împreună suntem mai puternici!

Împreună creăm unitate între români!

Împreună schimbăm răul în bine! 

Distribuie pe orice rețea de socializare (butonul portocaliu) !