Proiect împotriva corupției din Anglia, UK – Informații de bază

Ultima actualizare: februarie 6, 2022 de Cosmin Ugaen

Informații de bază cu privire la acest proiect împotriva corupției

Prin următoarele rânduri o să înțelegi importanța acestui proiect împotriva corupției! Prin acest articol descoperi:

 1. Cum mă implic eu, în calitate de transmițător și administrator: lucruri pe care le fac, pe care NU le fac și când anume răspund la mesaje private
 2. Cum trebuie să procedezi tu, pas cu pas în calitate de receptor, dacă vrei să primești ajutor
 3. Lucruri pe care trebuie să le faci neapărat dacă vrei să înveți sistemul din Regatul Unit alături de mine
 4. Obiective importante ale acestui proiect
 5. Care este cheia succesului în cadrul proiectului meu + o mică concluzie / gând de final

Vrei să crești?

Vrei să economisești bani? Vrei să eviți furtul de date personale și multe alte probleme? Vrei să te protejezi singur de țepari și să știi cum să acționezi împotriva lor? Vrei să susții cu adevărat acest proiect și să iei cu adevărat parte în a produce schimbări alături de mine? Ia-ți timp și citește cu atenție tot ce am așezat în următoarele rânduri. Și mai important decât orice: acționează! Evită să citești fără să faci nimic pentru a progresa! Notează această pagină și acceseaz-o din nou până reușești să înțelegi și să pui în practică. Nu există nicio diferență între un român care nu știe să citească și unul care știe, care citește și care nu pune nimic în practică! Trăim într-o societate murdară pentru că dăm din gură prea mult și facem prea puțin!

1. Cum mă implic eu, în calitate de transmițător și administrator

Să nu credeți că stau zilnic la vreun birou, că aștept mesaje private și că am timp să conversez toată ziua cu voi și să vă rezolv problemele într-un mod personal. Nu. Nu aș putea să răspund la zecile de mesaje și probleme cu care vă confruntați toți nici dacă aș sta acasă. Singur nu pot, dar ceea ce pot, fac! Lupt pentru a aduce românii împreună, pentru a forma cea mai tare comunitate de români din Diaspora.

Nu dețin puteri supra naturale prin care să mulțumesc pe toată lumea! Sunt un simplu om ca și voi, care se trezește dimineața, merge la muncă și se întoarce seara. Zecile de videoclipuri, articole și postări cu informații despre sistemul din Anglia, UK – tot ceea ce vedeți că am reușit să realizez în aproape 2 ani de când am înființat acest proiect, am realizat prin înțelepciune de sus, prin pasiune și în timpul liber: seara după lucru și în weekend-uri.

Mulți români îmi solicită informații deja discutate, iar apoi să plâng că nu le răspund la mesaje. Prin acest articol sper să înlătur din dubiile pe care le aveți cu privire la proiectul meu.

Lucruri pe care le fac:

✅Ofer informații prin videoclipuri pe Facebook, Youtube și TikTok

✅Ofer informații prin scris, prin postări pe Facebook și articole pe acest site 

✅Răspund, din când în când, la anumite postări pe care le creați pe grup (găsești detalii despre grupul meu mai jos)

✅Răspund, din când în când, la comentarii pe Facebook. De obicei o fac la primele comentarii care apar după ce postez.

✅În general răspund la mesaje pe Facebook DOAR DACĂ CONSIDER CĂ este o situație de urgență

✅Am setat un mesaj automat atunci când îmi scrieți pe Facebook. Dacă observați că nu primiți și alt răspuns după mesajul automat, nu trebuie să insistați cu alte mesaje! Faptul că nu mai răspund înseamnă că trebuie să faceți ceea ce am menționat în mesajul.. automat. Dacă aveți o urgență și îmi scrieți, nu înseamnă că răspund în 5 minute sau 2 ore. Vă ofer răspunsul atunci când am timp să verific mesajele iar acest răspuns este bazat pe cunoștințele pe care le am la momentul respectiv. Puteți avea o urgență și să nu am un răspuns pentru voi, pentru că pur și simplu nu sunt în măsură să vorbesc. Acest lucru înseamnă că trebuie respectați cei 4 pași enumerați la secțiunea ”cum trebuie să procedezi tu”.

Chiar dacă pagina emite acest mesaj, continui să citesc toate mesajele și există situații când:

▪️ pot să răspund pe scurt
▪️ pot să ofer un link dacă există un material în care am discutat problema
▪️ pot să trimit încă un mesaj prin care atrag atenția să verificați lista cu toate subiectele deja discutate (detalii mai jos)
▪️ pot să nu consider situația voastră o urgență și să vă reamintesc că ar trebui să creați o postare în grupul meu
▪️ pot să fiu distras de ceva și să uit să mai revin la mesaj
▪️ sau pot pur și simplu să nu răspund din alte motive iar de aici se subînțelege că trebuie să faceți ceea ce am transmis prin mesajul automat

Lucruri pe care NU LE FAC:

❎În primul rând nu ofer informații mură în gură, așa cum se așteaptă mulți români și insistă cu mesaje pe pagina de Facebook. Am descoperit un dezinteres și o ignoranță totală. Români cărora le-am răspuns o dată, de două ori și apoi s-au învățat așa. Au continuat să nu se informeze prin materialele pe care le postez. Au continuat să-mi trimită întrebări referitoare la probleme pe care le-am inclus deja în lista unde introduc toate subiectele pe care le abordez. N-are sens..

❎Nu prestez servicii contra cost și nu lucrez cu date personale (încă nu sunt înregistrat pentru a lucra legal cu date personale).

❎Nu ofer și nu dețin informații despre pandemie: teste și carantinare. Pe acest subiect vă recomand să luați legătura cu Ambasada deoarece legile se schimbă continuu. Întrebându-i pe cei din jur e posibil să primiți informații eronate sau care nu mai sunt valide. De asemenea puteți căuta informații pe MAE.RO și MAI.RO 
❎Nu dispun de timpul necesar pentru a răspunde în privat situațiilor care necesită investigare. Mulți români cred că sunt vreun atotștiutor. Primesc mesaje despre subiecte cu care nu am avut vreodată legătură. Adevărul este că nu cunosc toate domeniile ca să pot da răspunsuri în absolut orice situație. De multe ori este imposibil să mă pronunț, pentru că nu m-am informat încă pe subiectul respectiv sau pentru că trebuie să stau în conversație și să investighez, ceea ce nu pot face din cauza timpului limitat.

❎Nu ascult mesaje vocale.

 

2. Cum trebuie să procedezi tu, pas cu pas în calitate de receptor, dacă vrei să primești ajutor prin acest proiect împotriva corupției

Nu mă trata cu nervi dacă mi-ai trimis un mesaj cu o situație de urgență și nu ți-am răspuns când ți-ai fi dorit. Nu tolerez atitudinile deraiate. Nu uita că nu am absolut nicio obligație față de tine și de alți români. Ori lucrăm în echipă pentru a crește și a produce schimbări în societate, ori nu lucrăm. 

1️⃣Reține că nu există făcători de minuni cărora trebuie să le plătești mereu ca să îți rezolvi problemele, ci există mirobolantul ”contact”. Dacă vorbești limba engleză, în primul rând ia legătura direct cu sistemul atunci când ai probleme. Informații despre cum iei legătura cu sistemul din Regatul Unit, în funcție de problemele cu care te confrunți, găsești în articolul de aici: https://cosminugaen.com/cum-contactezi-sistemul-din-anglia-uk

2️⃣Evită să fii un român care își irosește timpul prin rețelele sociale iar apoi se plânge că viața e de cacao și plină de probleme! Evită să fii un român care se mulțumește să-i plătească pe alții ca să-i rezolve problemele! Evită pentru că riști ca datele tale personale să ajungă pe mâna cui nu trebuie și să intri în probleme din care nu se știe când și dacă vrei mai ieși! Evită să fii un român care cauți mereu ajutor prin mesaje private și comentarii! Evită să fii un om din acela care la vârsta de 30 de ani încă stă cu mami pentru că nu a învățat să prăjească un ou în tigaie. Evită pentru că astfel ai slabe șanse să devii un român de succes! 

3️⃣ Pune ”osul” la treabă, pune-ți creierul la lucru! Informează-te prin subiectele pe care deja le-am abordat în cadrul acestui proiect! Accesează lista în care adaug toate informațiile pe care le ofer! Această listă se află pe link-ul: https://cosminugaen.com/acte-anglia-marea-britanie-uk-intelesul-tuturor/

Imediat cum accesezi lista găsești o introducere ca la carte, astfel încât să știi ce trebuie să faci pe pagina respectivă pentru a accesa informațiile de care ai nevoie!

Mai ești cu mine? Încă citești cu atenție? Este ceva ce nu ai înțeles până aici? Repetiția este mama învățăturii! Începe să recitești dacă nu ai reușit să faci legătura ideilor, pentru că urmează pasul 4:

4️⃣ Dacă ai făcut primii 3 pași și nu ai găsit răspuns la întrebările pe care le ai, postează în grupul pe care l-am creat special pentru discuții despre acte, despre sistemul din Anglia, UK:

 1. când postezi pe grup și ceri ajutor, menționează dacă ai îndeplinit primii 3 pași. Spune-ne dacă nu ai găsit informații sau ai găsit dar totuși ai nelămuriri. Evită să-mi trimiți mesaje pe Facebook precum că nu vrei să-ți afișezi problema public. Pe grup poți să postezi chiar și cu anonimat. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi în orice situații iar cele mai multe probleme personale se rezolvă prin intermediul grupului, unde își spun părerea mai mulți români!
 2. pentru a te alătura grupului trebuie să citești regulamentul, pentru că în el se află un cod de acces. Acest cod de acces îl poți procura citind regulamentul pe următorul link: https://cosminugaen.com/regulament-grup/
 3. odată ce notezi codul de acces, poți să te înscrii în grup și să-l introduci într-una din căsuțele care ți se afișează când trimiți cererea. Link grup: https://www.facebook.com/groups/cosminugaenproject

5️⃣ Te rog insistent să dai prioritate românilor care au cu adevărat nevoie să-mi adreseze o situație de urgență prin mesaj privat. Te rog insistent să folosești grupul pentru a cere ajutor la probleme generale.

 

3. Lucruri pe care trebuie să le faci neapărat dacă vrei să înveți, alături de mine, sistemul din Anglia, UK

 1. Abonează-te gratuit la site-ul meu și primești email de fiecare dată când postez informații: https://cosminugaen.com/abonare (dacă primești eroare, poți să-mi trimiți mesaj pe Facebook cu adresa de email și o să rezolv)
 2. Accesează pagina mea de Facebook și pornește notificările. Până va fi gata aplicația Android, pagina de Facebook este modalitatea prin care vă țin la curent cu tot ceea ce fac prin acest proiect împotriva corpupției. https://www.facebook.com/CosminUgaen
 3. Abonează-te gratuit la canalul de Youtube și pornește notificările. Astfel ești curent cu diverse schimbări pe care le descopăr în sistemul online din Regatul Unit. Pe Youtube postez videoclipurile în care prezint lucruri pas cu pas: https://www.youtube.com/cosminugaen/videos
 4. Urmărește-mă pe TikTok, unde prezint informații pe scurt: https://www.tiktok.com/@cosminugaen

Fă-i aceste lucruri și nu vei rata nimic – vei fi mereu la curent cu informațiile pe care le ofer! Nu fi un român ipocrit care crede că schimbările în societate sau în viața unui om apar peste noapte. Să ne aducem aminte cum am crescut ca oameni, prin școală – locul unde am învățat să scriem și ne-am dezvoltat multe capacități de care ne folosim până intrăm în pământ. Să ne aducem aminte că a fost nevoie să acționăm! A fost nevoie de timp! A fost nevoie de resurse fizice și de resurse financiare! Prin cei 4 pași enumerați mai sus vei învăța , puțin câte puțin, cum să te descurci singur și să nu mai depinzi mereu și mereu de alții.

 

4.  Obiective importante ale acestui proiect împotriva corupției, care necesită susținere financiară

 • Găsirea unei persoane care dispune de timp și are pasiune în a-i ajuta pe cei din jur care să lucreze alături de mine – să oferim împreună și mai multe informații românilor. Persoana va lucra de acasă și va fi plătită din donațiile românilor care se fac prin butonul albastru de sub fotografia de profil a paginii de Facebook
 • Înființarea unui departament pentru știri reale și neinventate doar pentru a atrage vizitator, astfel încât românii să beneficieze de o sursă sigură de informare și din acest punct de vedere
 • Companie în interesul comunității, în care profitul, prin lege, este reinvestit pentru dezvoltare
 • Aplicație Android – se află deja în dezvoltare. Consider că va fi cea mai mare realizare a acestui proiect. Aplicație prin care mii de români vor primi notificări, la orele dorite, cu informații prețioase și adevărate, fără să mai depindem de algoritmii rețelelor sociale. Vor exista multe funcți.

Pentru ca ceva să aibă loc, orice pe această lume, este nevoie de timp, de resurse fizice și resurse financiare. În calitate de administrator nu am nevoie de banii nimănui – îmi câștig pâinea prin muncă, lucrând în construcții. Trebuie să înțelegem că anumite schimbări nu pot fi realizate de un singur și un simplu om ca mine. Nici de partide nu depind neapărat schimbările în societate. Pentru a produce schimbări majore în societatea în care trăim și pentru a reduce numărul de acțiuni corupte, este nevoie de implicarea tuturor! 

Am deschis o portiță pentru donații. Sub fotografia de profil de pe Facebook (click aici) găsiți un buton prin care puteți să vă abonați pentru a susține financiar acest proiect. Detalii în videoclipul: https://www.facebook.com/CosminUgaen/videos/2133688223454800

 

5. Cheia succesului în cadrul acestui proiect împotriva corupției

🔑CITEȘTE / ASCULTĂ când vezi că postez și FĂ-I! Pentru tine și pentru alți români postez, nu pentru mine. Eu personal sunt capabil să îmi rezolv singur multe probleme cu care mă confrunt. Dacă treci cu vederea ceea ce așez în pagini, inevitabil voi trece și eu peste problemele tale. A primi ajutor din partea mea nu înseamnă că trebuie să stăm de vorbă personal, ci înseamnă că urmărești îndeaproape ceea ce fac și respecți dorințele / condițiile / standardele pe care le impun în cadrul acestui proiect!

Gând de final

Mă bucur că ai ajuns la final cu cititul acestui articol! Vreau să știi că te apreciez și că te respect!  Deși mulți români mă felicită și mă laudă pentru ceea ce fac, nu toți sunt alături de mine! Nu toți își dedică timp în a citi până la capăt ceea ce vreau să transmit pentru a face ca acest proiect să crească sănătos. Nu toți sunt gata de acțiune!  Tocmai ai demonstrat că există în tine dorința de a crește și a face schimbări cel puțin în dreptul tău! Trimite-mi o captură de ecran cu această secțiune pentru că vreau să-ți notez numele. Nu doar voi îmi urmăriți acțiunile și comportamentul, ci și eu fac acest lucru. Pe viitor s-ar putea să existe situații în care, inevitabil, voi ține cont de cei care decid să fie aproape de mine, să stăm în UNITATE și DEVOTAMENT!

Lasă un răspuns

stai informat!

Abonează-te gratuit și primești notificări când postez informații noi!