Proiect împotriva corupției din Anglia, UK – Informații de bază

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Prin această pagină descoperi:

 • Cheia succesului în cadrul proiectului meu
 • Cum trebuie să procedezi tu, pas cu pas, dacă vrei să primești ajutor în privința actelor în UK
 • 4 setări pe care trebuie să le faci neapărat dacă vrei să înveți, alături de mine, sistemul din Regatul Unit
 • Despre activitatea mea pe rețelele sociale: Facebook, Youtube, TikTok
 • Pe cine și de ce blochez
 • Despre legătura directă cu mine. Cum mă implic eu, în calitate de transmițător și administrator: lucruri pe care le fac, pe care NU le fac și când anume răspund la mesaje private
 • Interesat să sprijini proiectul meu cu o donație?
 • Gând de final

Acest proiect a luat ființă în luna Aprilie a anului 2020 și de atunci am oferit foarte, foarte multe informații cu privire la sistemul de acte din UK.

Cheia succesului în cadrul proiectului meu

🔑 Dacă vrei să ai succes: Ai răbdare! Lasă-te învățat! Citește! Ascultă! Acționează! Repetă! Acesta este un proces CRUCIAL pentru orice om care învață. Repetă acest proces când îți dai seama că ai citit niște informații și nu ai înțeles nimic. Repetiția a fost și este mama învățăturii! Este necesar să ai răbdare și să citești cu atenție paginile pe care te trimit. Nu există nicio diferență între un om care nu știe să citească și unul care știe, care citește și care nu pune nimic în practică! 

Pentru tine și pentru alți români postez, nu pentru mine. Eu personal sunt capabil să îmi rezolv singur multe probleme cu care mă confrunt. Dacă treci cu vederea ce așez în pagini, inevitabil voi trece și eu peste problemele tale. A primi ajutor din partea mea nu înseamnă că trebuie să stăm de vorbă personal, ci înseamnă că urmărești îndeaproape ce postez și respecți dorințele, condițiile, standardele pe care le impun în cadrul acestui proiect și pe care le găsești pe această pagină.

Cum trebuie să procedezi, pas cu pas, dacă vrei să primești ajutor în cadrul proiectului meu

Iată 3 pași prin care trebuie să treci dacă vrei să capeți răspunsuri la problemele cu care te confrunți.

Pasul 1 – Te informezi prin videoclipurile și articolele pe care le-am creat deja

Nu cumva ai nevoie de informații care sunt deja publicate și se află la două click-uri distanță de tine? Cei mai mulți români solicită informații care au fost deja abordate în cadrul acestui proiect. M-am străduit să fac ca informațiile oferite în cadrul proiectului meu să fie disponibile și ușor de accesat și am creat o listă în care le adaug pe toate. Primul pas pe care trebuie să-l faci ca să primești ajutor și răspunsuri la întrebări este să verifici lista în care adaug toate informațiile. Click aici pentru a accesa lista.

Pasul 2 – Te înscrii în grupul meu și ceri ajutor printr-o postare nouă

Am creat un grup pe Facebook special pentru discuții despre viața în UK. În acest grup am implementat reguli stricte, cele mai multe bazate pe bunul simț. Ești bine venit indiferent de religia pe care o ai, de cunoștințele pe care le ai și de poziția ta în societate! Simte-te liber să te alături grupului chiar dacă nu scrii corect gramatical. Oricine înjură sau încearcă să facă mișto de alte persoane este scos din grup permanent. Ca să te accept în grup și să poți cere ajutor, trebuie să citești neapărat regulamentul. În regulament am așezat un cod de acces. Dă-i click aici și accesează pagina unde găsești regulamentul, codul de acces și instrucțiunile pentru a te înscrie în grup.

Pasul 3 – Intri în legătură directă cu departamentele oficiale, dacă vorbești limba engleză

Dacă vorbești limba engleză sau ai prieteni care te pot ajuta, învață să iei legătura direct cu departamentele oficiale atunci când ai probleme. Nu te baza mereu pe ajutorul celor din jur deoarece acesta este LIMITAT. Există situații când pur și simplu trebuie să suni la un departament și să vorbești direct cu organizațiile guvernamentale ale Regatului Unit. Dă-i click aici pentru articolul în care am explicat cum contactezi departamente oficiale în funcție de problemele cu care te confrunți.

4 setări pe care trebuie să le faci neapărat dacă vrei să înveți, alături de mine, sistemul din UK

Am creat un videoclip cu 4 setări importante ale proiectului. Făcând aceste setări nu vei rata din informațiile pe care le descopăr și le postez. Înveți alături de mine, puțin câte puțin, sistemul din UK. Am prezentat vizual cum se fac aceste setări, pas cu pas, în videoclipul de aici.

Despre activitatea mea pe rețelele sociale: Facebook, Youtube, TikTok

Aplic o regulă generală pe toate conturile pe care le am în rețelele sociale: orice comentariu denigrant, care conține cuvinte porcoase și care nu aduce niciun folos celorlalți urmăritori – va fi șters iar persoana în cauză va fi blocată.

Atenție la modul prin care te exprimi când lași comentarii la ceea ce postez. Respect punctele de vedere diferite ale oamenilor din jur, dacă acestea sunt transmise în limita bunului simț. 

Pagina mea de Facebook ascunde anumite comentarii automat. Am activat un filtru ridicat împotriva comentariilor fără scrupule. Dacă vrei să eviți ca anumite comentarii pe care le lași să nu fie ascunse, asigură-te:

 • că nu folosești cuvinte vulgare
 • că nu intri în polemici
 • că ești atent la modul de exprimare
 • că eviți să lași comentarii lungi (chiar dacă vrei doar să-ți spui părerea cu bun simț, de multe ori filtrul ascunde comentariile lungi)

Alte categorii de conturi pe care le blochez

Blochez conturi atunci când încercați să promovați afaceri prin comentarii la postările mele. Sunt foarte strict și nu voi da niciodată frâu liber acestor acțiuni. Fără să știu exact cine sunteți, care este vechimea voastră pe piață și fără să fac verificări asupra modului în care vă desfășurați activitatea = nu vă pot permite să acaparați clienți în cadrul proiectului meu.

Contactați-mă în privat pentru promovări și nu încercați sub nicio o formă să intervenți cu mesaje pentru a promova afaceri.

De asemenea blochez persoane care încearcă să vorbească împotriva legilor, persoane care învață românii la năzbâtii. Atunci când aveți obiecții de făcut în privința informațiilor pe care le găsiți abordate în proiectul meu, sunteți rugați să o faceți într-o manieră plăcută și să folosiți link-uri către surse oficiale care să vă susțină afirmațiile. Din nou, nu interveniți pentru obiecții folosind conturi de afaceri.

Despre legătura directă cu mine. Cum mă implic eu, în calitate de transmițător și administrator – lucruri pe care le fac și pe care nu le fac

Mulți români îmi solicită informații deja publicate, iar apoi se plâng că nu le răspund la mesaje. Din păcate nu dispun de timpul necesar pentru a purta conversații cu toată lumea și nu îmi face plăcere să stau și să repet informații prin mesaje private. Primesc zilnic zeci de mesaje și e imposibil să fac față. Lucrez în construcții și de multe ori răspund la mesaje când sunt prin pauze. Le citesc pe toate dar nu răspund tuturor pentru că nu îmi permite timpul să fac asta.

Nu dețin puteri supra naturale prin care să mulțumesc pe toată lumea! Sunt un simplu om ca și voi, care se trezește dimineața, merge la muncă și se întoarce seara. Zecile de videoclipuri, articole și postări cu informații despre sistemul din Anglia, UK – tot ceea ce vedeți că am reușit să realizez în peste 2 ani de când am înființat acest proiect, am realizat prin înțelepciune de sus, prin pasiune și în timpul liber: seara după lucru și în weekend-uri.

Nu pot să le fac pe toate dar ceea ce pot, fac! Lupt pentru a aduce românii împreună, pentru a forma cea mai tare comunitate de români din Diaspora. 

Lucruri pe care le fac:

✅ Ofer informații prin videoclipuri pe Facebook, Youtube și TikTok

✅Ofer informații prin scris, prin postări pe Facebook și articole pe acest site 

✅Răspund, din când în când, la întrebări de pe grup, pe TikTok și pe Facebook

✅În general răspund la mesaje pe Facebook DOAR DACĂ CONSIDER CĂ este o situație de urgență. Îmi fac timp să asist persoane aflate în situații de urgență: de exemplu oameni care sunt pe patul de spital

✅Am setat un mesaj automat și informativ atunci când îmi scrieți pe Facebook. Dacă observați că nu primiți și alt răspuns după mesajul automat, nu trebuie să insistați cu alte mesaje! Faptul că nu mai răspund înseamnă că trebuie să faceți ceea ce am menționat în mesajul.. automat. Dacă aveți o urgență și îmi scrieți, nu înseamnă că răspund în 5 minute sau 2 ore. Vă ofer răspunsul atunci când am timp să verific mesajele iar acest răspuns este bazat pe cunoștințele pe care le am la momentul respectiv. Puteți avea o urgență și să nu am un răspuns pentru voi, pentru că pur și simplu nu sunt în măsură să vorbesc. Acest lucru înseamnă că trebuie respectați cei 3 pași enumerați la secțiunea ”cum trebuie să procedezi tu”

Chiar dacă pagina emite mesajul automat, continui să citesc toate mesajele și există situații când:

▪️ pot să răspund pe scurt
▪️ pot să ofer un link dacă există un material în care am discutat problema
▪️ pot să trimit încă un mesaj prin care atrag atenția să verificați lista cu toate subiectele deja discutate (detalii mai jos)
▪️ pot să nu consider situația voastră o urgență și să vă reamintesc că ar trebui să creați o postare în grupul meu
▪️ pot să fiu distras de ceva și să uit să mai revin la mesaj
▪️ sau pot pur și simplu să nu răspund din alte motive iar de aici se subînțelege că trebuie să faceți ceea ce am transmis prin mesajul automat

Lucruri pe care NU LE FAC:

❎Nu ofer informații mură în gură. Am descoperit un dezinteres și o ignoranță totală. Români cărora le-am răspuns o dată, de două ori și apoi s-au învățat așa. Au continuat să-mi trimită întrebări referitoare la probleme pe care le-am inclus deja în lista unde introduc toate subiectele pe care le abordez. N-are sens..

❎Nu prestez servicii contra cost și nu lucrez cu date personale. Încă nu sunt înregistrat pentru a lucra legal cu date personale. Nu sunt contabil, nu sunt avocat și nici nu fac parte dintr-o organizație guvernamentală. Sunt un român independent care dorește să producă schimbări în societate. Îmi permit să vorbesc liber pentru că nu mă plătește nimeni ca să fac ceea ce fac. Nu sunt plătit pentru a ascunde adevăruri. Nu primesc salariu pentru a conduce oamenii în rătăcire. Îmi câștig existența lucrând în construcții.

❎Nu dispun de timpul necesar pentru a răspunde în privat situațiilor care necesită investigare. Primesc și mesaje despre subiecte asupra cărora nu m-am informat. Nu cunosc toate domeniile ca să pot da răspunsuri în absolut orice situație. De multe ori este imposibil să mă pronunț, pentru că nu m-am informat încă pe subiectul respectiv sau pentru că trebuie să stau în conversație și să investighez, ceea ce nu pot face din cauza timpului limitat. Concluzia este să accesați grupul pe care l-am creat special pentru discuții despre acte în UK și să cereți ajutor acolo, după cum am menționat mai sus, la pasul 2.

❎Nu ascult mesaje vocale

Interesat să sprijini proiectul meu cu o donație?

Compania mea este incorporată sub numele ”Cosmin Ugaen Community Interest Company”. Dacă dorești să ajuți la dezvoltarea acestui proiect, de bună voie și nesilit de nimeni, atașez datele bancare unde se pot face donații prin transfer bancar:

Name: Cosmin Ugaen

Account number: 50150502

Sort-code: 60-07-25

Gând de final

Mă bucur că ai ajuns la final cu cititul acestui articol! Vreau să știi că te apreciez și că te respect!  Deși mulți români mă felicită și mă laudă pentru ceea ce fac, nu toți sunt alături de mine! Nu toți își dedică timp în a citi până la capăt ceea ce vreau să transmit pentru a face ca acest proiect să crească sănătos. Nu toți sunt gata de acțiune!  Tocmai ai demonstrat că există în tine dorința de a crește și a face schimbări cel puțin în dreptul tău! Trimite-mi mesaj pe Facebook cu o captură de ecran al aceastei secțiuni pentru că vreau să-ți notez numele. Nu doar voi îmi urmăriți acțiunile și comportamentul, ci și eu fac acest lucru. Voi implementa beneficii și voi ține cont de cei care decid să fie aproape de mine, să stăm în UNITATE și DEVOTAMENT!

Lasă un comentariu

Scroll to Top