Regulament Grup Facebook: Români în UK – Discuții Constructive – Informații Verificate

Important de citit de la început până la final!
Mă bucur că vrei să faci parte din comunitatea online de români aflați în Anglia, Marea Britanie, UK pe care o administrez. Ca să ne putem înțelege și pentru a face ca lucrurile să funcționeze armonios între noi, te rog să acorzi atenție maximă acestei pagini care conține CODUL DE ACCES prin care te poți alătura grupului pe care l-am creat pe Facebook! În acest proiect tratăm lucrurile cu seriozitate și respect reciproc! Regulile nu sunt așezate doar așa, ca să fie, ci sunt implementate pentru buna funcționare a acestui proiect. Sunt reguli stricte iar nerespectarea acestora conduce la blocarea permanentă a persoanelor care le încalcă în mod repetat. Prin faptul că dorești să intri în acest grup, confirmi că ești de acord cu toate regulile menționate mai jos. A fi de acord înseamnă că le-ai citit și le-ai înțeles. În caz contrar, ești rugat să îți retragi cererea / să părăsești grupul.

 

CODUL DE ACCES: Pe măsură ce înaintezi cu cititul acestui regulament, vei găsi cifre și litere îngroșate. Notează cifrele și literele îngroșate! Acestea formează CODUL DE ACCES pe care trebuie să îl introduci atunci când trimiți cererea ca să te înscrii în grup: https://www.facebook.com/groups/cosminugaenproject
Regula de aur: Dacă nu ai nimic bun de zis, mai bine nu spui nimic! Reține: Acest grup este pentru ajutor reciproc în privința actelor în Anglia, Marea Britanie, UK și atâta tot! Toleranță 0 pentru limbaj inadecvat, înjurături, jigniri, miștocăreli.

 

1. Atunci când vrei să ajuți pe cineva, oferă-i o informație completă la întrebarea pe care o are. Unele întrebări par banale pentru unii dintre noi dar adevărul este că nimeni nu s-a născut învățat. Comentariile care nu ajută în mod direct o persoană, fără supărare dar de multe ori sunt șterse.
Exemplu rău: Sună și rezolvă.
Exemplu bun: Această problemă se poate rezolva dacă suni la ei. Pe următorul link găsești numărul la care poți să-i contactezi: ADAUGĂ LINK OFICIAL

 

2. Nu pune întrebări la postările altor membri! Nu posta comentarii care nu au legătură directă cu postarea unde vrei să le scrii. Dacă ai întrebări despre un anume subiect pe care îl găsești în dezbatere = trebuie să creezi o postare nouă pentru a evita dezordinea de pe grup. Nu deranja postările altor persoane!
Pur și simplu: nu adăuga comentarii la alte postări dacă nu ai ceva de spus în a ajuta acea persoană / pentru a-i oferi un răspuns. Atunci când ai întrebări despre un subiect, ești rugat să creezi o postare nouă pentru a evita dezordinea de pe grup. 

 

3. Nu dorim să transformăm acest grup în discuții despre pandemie, carantinare și teste. Evită să postezi despre acestea deoarece s-ar putea să te restricționăm! Poți să te informezi asupra pandemiei pe site-ul Guvernului britanic GOV.UK, poți să te informezi asupra pandemiei prin ceea ce postează Ambasada României în Regatul Unit sau poți să cauți informații pe site-urile care aparțin de Guvernul României: MAE.RO și MAI.RO

 

4. Nu acceptăm comentarii / postări care conțin date personale. Îți vrem binele! Dacă ceri ajutor pe baza unei scrisori, asigură-te că ascunzi orice date personale: nume, adresă, număr telefon, adresă de email, etc.

 

5. STRICT INTERZISE:
 • înjurături;
 • mișto-uri; 
 • jigniri;
 • limbaj vulgar;
 • LIVE-uri;
 • meme-uri;
 • imaginile mișcătoare (GIFF) care ne distrag atenție de la informația pe care o căutăm.
 • comentarii denigrante despre lucruri precum rasă, religie, cultură, orientare sexuală, gen și identitate.

 

6. Sunt interzise recomandările prin numere de telefon. Dacă vrei să recomanzi pe cineva pentru un anume serviciu, fă-o lăsând pagina de Facebook cu afacerea / serviciul respectiv (Atenție: pagină, nu cont fals).

 

7. 

 • Nu se promovează servicii,
 • NU se vând / cumpără produse
 • NU se postează anunțuri despre chirii și locuri de muncă 88

 

8. Este interzisă distribuirea site-urilor fantomă pentru a preveni afișarea informațiilor false. În acest grup se distribuie site-ul GOV.UK, site-uri cunoscute la nivel național în UK și site-ul COSMINUGAEN.COM (fondatorul acestui proiect împotriva corupției) care preia și prezintă informații din surse oficiale.

 

9. Fără profil fals! Vrem calitate, nu cantitate! Cererile de înscriere cu profil fals sunt respinse și blocate permanent. Dacă ai trimis o cerere de pe un profil real și totuși nu ți-a fost aprobată, poți trimite un mesaj privat în pagina de facebook Cosmin Ugaen.

 

10. Postările și comentariile care încalcă regulamentul vor fi șterse și în anumite cazuri restricționăm persoanele în cauză pentru o anumită perioadă de timp. Dacă ai anumite probleme și sugestii legate de administrarea grupului, ești rugat să trimiți un mesaj privat în pagina Cosmin Ugaen. Postările și comentariile irelevante vor fi șterse!
11. Pentru a menține grupul curat, doar cu informații utile și în interesul tuturor, ești rugat să RAPORTEZI orice comentariu care încalcă regulamentul sau care crezi că nu ar trebui să apară pe grupul nostru.
12.  Orice postare trimisă necesită aprobarea unui moderator / administrator.
13.  Cererile de înscriere sunt verificate și aprobate doar de Cosmin Ugaen. Este de reținut faptul că nu aprob cereri în weekend!
(*) S-ar putea să existe situații în care vom șterge anumite comentarii / postari fără ca acele situații să fie menționate în regulament.
(*) În calitate de fondator al acestui proiect, îmi rezerv dreptul de a modifica în orice moment acest regulament fără să anunț înainte.
(*) Prin faptul că ai trimis cererea / te afli în acest grup, confirmi că ești de acord cu toate aceste reguli. În caz contrar, ești rugat să părăsești grupul.
(*)LUCRURILE ÎN GRUPUL NOSTRU SUNT FOARTE SIMPLE: NE AJUTĂM RECIPROC ÎN PRIVINȚA ACTELOR ÎN UK ȘI ATÂTA TOT.
(*) Îți mulțumesc pentru atenția acordată! 100

Acum că ai făcut rost de codul de acces, dă-i click aici și vei fi direcționat către grup. Introdu codul de acces la a doua întrebare. Dacă întâmpini probleme, anulează cererea și trimite-o din nou.

 

LISTĂ HASTAG-URI:

#Regulament

#Anunt

#Recomandari

#Reguli

#SEARCH

#Rezidenta

#UK

#Statut

#SettledStatus

#PresettledStatus

#VerificareIdentitate

#Identitate

#Documente

#Calatorie

#TitluCalatorie

#DocumenteCalatorie

#Pasaport

#CarteIdentitate

#Certificat

#Nastere

#CertificatNastere

#Concediu

#Maternitate

#Paternitate

#Indemnizatie

#ChildBenefit

#Familie

#Copil

#Bebelus

#ViolentaDomestica

#Abuz

#Politie

#Divort

#Separare

#Brexit

#Legi

#Conditii

#UE

#Romania

#DVLA

#Permis

#Asigurare

#TaxRoad

#TaxaDrum

#Taxe

#P60

#P45

#NINO

#Taxa

#HMRC

#GP

#Medici

#NHS

#Drepturi

#Pacient

#Confidentialitate

#SelfEmployed

#SelfAssessment

#Grant

#Formular

#Antreprenor

#UTR

#UTRnumber

#Calatorie

#Teste

#Carantina

#COVID-19

#Beneficii

#AjutorSocial

#Cetatenie

#CetatenieBritanica

#Educatie

#Student

#Finantare

#StudentFinance

#Angajat

#ContractMunca

#Munca

#DrepturiAngajat

#ObligatiiAngajat

#Banca

#ContBancar

#Finante

#SigurantaFinanciara

#Mortgage

#PrimaCasa

#Chirie

#Investitii

Distribuie pe orice rețea de socializare (butonul portocaliu) !