Regulament Grup Facebook: Cosmin Ugaen – Discuții despre acte în UK

Distribuie oriunde folosind butonul portocaliu

Important să citești de la început până la final! Prin această pagină descoperi CODUL DE ACCES cu ajutorul căruia te poți alătura grupului creat pe Facebook 

Mă bucur că vrei să faci parte din grupul meu creat pe Facebook pentru discuții despre acte în Anglia / UK. Ca să ne putem înțelege și pentru a face ca lucrurile să funcționeze armonios între noi, te rog să acorzi atenție maximă acestei pagini care conține CODUL DE ACCES. Astfel te poți alătura grupului meu. În acest proiect tratăm lucrurile cu seriozitate și respect reciproc! Regulile nu sunt așezate doar așa, ca să fie, ci sunt implementate pentru buna funcționare a acestui proiect. Sunt reguli stricte iar nerespectarea lor în mod repetat conduce la excluderea permanentă! Prin faptul că dorești să intri în acest grup, confirmi că ești de acord cu toate regulile menționate mai jos. A fi de acord înseamnă că le-ai citit și le-ai înțeles. În caz contrar, ești rugat să îți retragi cererea / să părăsești grupul.

 

CODUL DE ACCES: Pe măsură ce înaintezi cu cititul acestui regulament, vei găsi cifre și litere îngroșate. Notează cifrele și literele îngroșate! Acestea formează CODUL DE ACCES pe care trebuie să îl introduci atunci când trimiți cererea ca să te înscrii în grup. Link grup: https://www.facebook.com/groups/cosminugaenproject
Dacă din anumite motive cererea ta va fi repsinsă, citește și ultima secțiune. Astfel te asiguri că cererea ta va fi aprobată atunci când te vei înscrie din nou.
Regula de aur: Dacă nu ai nimic bun de zis, mai bine nu spui nimic! Reține: Acest grup este pentru ajutor reciproc în privința actelor în Anglia, Marea Britanie, UK și atâta tot! Toleranță 0 pentru limbaj inadecvat, înjurături, jigniri, miștocăreli.

 

1. Atunci când vrei să ajuți pe cineva, oferă-i o informație completă la întrebarea pe care o are. Unele întrebări par banale pentru unii dintre noi dar adevărul este că nimeni nu s-a născut învățat. Comentariile care nu ajută în mod direct o persoană, fără supărare dar de multe ori sunt șterse.
Exemplu rău: Sună și rezolvă.
Exemplu bun: Această problemă se poate rezolva dacă suni la ei. Pe următorul link găsești numărul la care poți să-i contactezi: ADAUGĂ LINK OFICIAL

 

2. Nu pune întrebări la postările altor membri! Nu posta comentarii care nu au legătură directă cu postarea unde vrei să le scrii. Dacă ai întrebări despre un anume subiect pe care îl găsești în dezbatere = trebuie să creezi o postare nouă pentru a evita dezordinea de pe grup. Nu deranja postările altor persoane!
Pur și simplu: nu adăuga comentarii la alte postări dacă nu ai ceva de spus în a ajuta acea persoană / pentru a-i oferi un răspuns. Atunci când ai întrebări despre un subiect, ești rugat să creezi o postare nouă pentru a evita dezordinea de pe grup. 

 

3. Nu dorim să transformăm acest grup în discuții despre pandemie, carantinare și teste. Evită să postezi despre acestea deoarece s-ar putea să te restricționăm! Poți să te informezi asupra pandemiei pe site-ul Guvernului britanic GOV.UK, poți să te informezi asupra pandemiei prin ceea ce postează Ambasada României în Regatul Unit sau poți să cauți informații pe site-urile care aparțin de Guvernul României: MAE.RO și MAI.RO

 

4. Nu acceptăm comentarii / postări care conțin date personale. Îți vrem binele! Dacă ceri ajutor pe baza unei scrisori, asigură-te că ascunzi orice date personale: nume, adresă, număr telefon, adresă de email, etc.

 

5. STRICT INTERZISE:
 • înjurături;
 • mișto-uri; 
 • jigniri;
 • limbaj vulgar;
 • LIVE-uri;
 • meme-uri;
 • imaginile mișcătoare (GIFF) care ne distrag atenție de la informația pe care o căutăm.
 • comentarii denigrante despre lucruri precum rasă, religie, cultură, orientare sexuală, gen și identitate.

 

6. Sunt interzise recomandări prin numere de telefon. În general nu dorim să afișăm numere de telefon în grup.

 

7. 

 • Nu se promovează servicii,
 • NU se vând / cumpără produse
 • NU se postează anunțuri despre chirii și locuri de muncă

 

8. Este interzisă distribuirea site-urilor fantomă pentru a preveni afișarea informațiilor false. În acest grup se distribuie site-ul GOV.UK, site-uri cunoscute la nivel național în UK și site-ul COSMINUGAEN.COM (fondatorul acestui proiect împotriva corupției) care preia 108 și prezintă informații din surse oficiale. 

 

9. Fără profil fals! Vrem calitate, nu cantitate! Cererile de înscriere cu profil fals sunt respinse și blocate permanent. Dacă ai trimis o cerere de pe un profil real și totuși nu ți-a fost aprobată, verifică ultima secțiune ca să afli ce poți face pentru a fi aprobat.

 

10. Postările și comentariile care încalcă regulamentul vor fi șterse și în anumite cazuri restricționăm persoanele în cauză pentru o anumită perioadă de timp. Dacă ai anumite probleme și sugestii legate de administrarea grupului, ești rugat să trimiți un mesaj privat în pagina Cosmin Ugaen. Postările și comentariile irelevante vor fi șterse!
11. Pentru a menține grupul curat, doar cu informații utile și în interesul tuturor, ești rugat să RAPORTEZI orice comentariu care încalcă regulamentul sau care crezi că nu ar trebui să apară pe grupul nostru.
12.  Orice postare trimisă necesită aprobarea unui moderator / administrator.
13.  Cererile de înscriere sunt verificate și aprobate doar de Cosmin Ugaen. Este de reținut faptul că nu aprob cereri în weekend!
(*) S-ar putea să existe situații în care vom șterge anumite comentarii / postari fără ca acele situații să fie menționate în regulament.
(*) În calitate de fondator al acestui proiect, îmi rezerv dreptul de a modifica în orice moment acest regulament fără să anunț înainte.
(*) Prin faptul că ai trimis cererea / te afli în acest grup, confirmi că ești de acord cu toate aceste reguli. În caz contrar, ești rugat să părăsești grupul.
(*)LUCRURILE ÎN GRUPUL NOSTRU SUNT FOARTE SIMPLE: NE AJUTĂM RECIPROC 20 ÎN PRIVINȚA ACTELOR ÎN UK ȘI ATÂTA TOT.
(*) Îți mulțumesc pentru atenția acordată! 

Acum că ai făcut rost de codul de acces, dă-i click aici și vei fi direcționat către grup. Răspunde la întrebări introducând și codul de acces acolo unde este cerut. Dacă întâmpini probleme, anulează cererea de înscriere și trimite-o din nou.

 

 

Ce poți face dacă cererea de înscriere în grup îți este respinsă

Există situații când resping și chiar blochez permanent anumite profiluri / conturi. De exemplu dacă vrei să te alături grupului meu cu un profil de Facebook care conține un nume fals și prin care încerci să promovezi servicii, te blochez permanent. Acest grup este dedicat persoanelor reale care doresc să poarte discuții în privința sistemului de acte din Anglia / UK.

Dacă consideri că profilul tău de Facebook este unul real și totuși ți-a fost respinsă cererea, revizuiește-ți profilul. Asigură-te că:

 • profilul să fie public la momentul în care trimiți cererea astfel încât să pot vedea fotografii postate – dacă nu pot să îți accesez profilul și să văd activitatea din el, să mă conving că ești o persoană reală, cererea ta va fi respinsă
 • fotografia de profil să fie una decentă
 • numele să nu reprezinte o afacere
 • când îți alegi numele, nu folosi litere și cifre pe care noi, în calitate de români nu le putem identifica / nu aparțin alfabetului român
 • evită alăturarea în grup dacă profilul tău a fost creat recent – consider acest tip de conturi ca fiind false
 • notează CODUL DE ACCES pe care îl procuri citind toate regulile cu atenție
 • după ce apeși butonul de înscriere, răspunde la întrebările care ți se afișează și introdu codul de acces acolo unde este cerut